Blubb

 "Blubb" sammfattar ganska bra hur jag känner just idag. Lite sån där, jag bryr mig inte-mentalitet. Jag flyter med strömmen. Bekymrar mig inte över det som flyter förbi. Vare sig stort eller litet. Jag kankse höjer lite på ögonbrynen men inte så mycket mer. För att retas lite räcker jag ut tungan. Skrattar lite inombords för mig själv. Flyter vidare. Lugn, fridfull å lite busig. Känner att allt ordnar sig till slut. För det gör det. Just nu njuter jag bara. Av att inte behöva göra nåt. Att bara vara jag, för mig själv, lite ensam om dagarna. Det mår jag bra av ibland.

Jag har i och för sig lite sällskap om dagarna. I alla fall den här veckan. Har tagit på mig att vara kattvakt en ett år busig, glad katt, vid namn Karin. Funderade först vad jag gett mig in på. Oroade mig över blommor, klösta möbler, å luktande kattlåda. Men nu har jag redan sopat undan de bekymren. Jag är en djurmänniska, så är det. Tycker om att ha henne här. Hon är så söt där hon ligger i fåtöljen å slumrar. Den har hon helt lagt beslag på. Roligt att hon tycks trivas. Blommor å möbler har klarat/klarar sig utmärkt, så jag är inte längre orolig. Å kattlådan sköter jag duktigt, så det luktar inte ens katt här hemma. Lovande erfarenhet än så länge inför att kanske skaffa egen katt i framtiden. hihi.

Det blir inget inlägg här än som behnadlar semestern. FÖr nu ska jag nämligen vära på lite middag. Rester som består av en thailändsk röd curry-gryta (hemgjord så klart). Mumma. Sen blir det lite bio i kväll. Inglorious bastards, eller vad den nu hette. Mys. Älskar filmer!!

Kram


Back to reality

Semestern är över. Eller, typ, nånting sånt i alla fall. Så nu är jag tillbaka i storstan. Hemma i lägenheten. Utan massa tjo å tjim överallt å runt omkring. Bara slappa. Skööönt! I alla fall i kväll. Behövs efter några veckor av fullt upp. Är det inte meningen att man ska slappna av på semestern? Skämt åsido. Jag har haft det störtskönt på semestern. Men det har också varit mycket runt omkring. Så jag är riktigt glad att vara hemma igen.

Egentligen har jag ju ledigt denna vecka också, men blev erbjuden lite jobb i morgon. Å eftersom jag inte har annat för mig, så.. Ja varför inte! Så i morgon trampar jag åter igen till Skansen.

Längre uppdatering kommer framöver, nån gång. När jag känner att jag ids! Tänkte ge er ett kort genomdrag för att vara snäll. Men när jag började lite smått insåg jag att det korta genomdraget i slutändan inte skulle bli så kort. Så ni får vänta på det långa inlägget helt enkelt!

God natt!