Full fart framåt

Helg nu.. Fast en ny arbetsvekca för  mig har precis börjat. Inte för att min arbetsvekcor är helt tokiga. Jobba fyra, ledig två dar. Ganska nice. Och nu har jag nedräkning också. Sju arbetsdagar kvar nu. Nästa söndag är sista arbetsdagen. Känns skönt.. Å samtidigt lite trist.

Trist, för att jag känner att jag haft en härlig jobbar-sommar. Som vanligt med toppenfina arbetskamrater! Å toppenfina gäster/besökare också. Under tiden i vistet har jag hunnit vara otroligt kreativ. Vävt lite band, men framför allt lärt mig hantera kniven när jag dekorerat en toppenfin vandringsstav. Förresten! Vad underbart det är att jag lärt mig att känna mig nöjd med mina kreationer, vad de än är för ena. Känner mig stolt! Sen har jag ju haft, eller har det, väldigt trevligt i fäboden också. Tänk vad roligt det är att göra ost, smör och mesost bland annat. Det är varmt, men kul. Å jag vill ständigt exprimentera för att få varierande resultat och lära mig mer. Särskilt osten. Ojoj, vilken vetenskap säger jag då!

Men som sagt, också skönt. För jag känner att jag förtjänar lite ledigt nu. Med semestern inbokad å klar så börjar resnerverna göra sig påminda. Nu bara några dagar kvar. Sen, den 28:e bär det av. Det ska bli spännande att åka till Israel. Blir mestadels i Tel Aviv, men även några hotellnätter i Döda havet är inbokade. Men aj, vad det svider i plånboken lite. Nåja... Ska man ha kul, så kostar det...

Å mer ska det kanske svida. Jag är också otroligt sugen på en till liten resa. Hem.. mot familjen, när alla är hemma i slutet på augusti. Suck. Saknar alla. Men ärligt talat så är det plånboken som sätter gränserna för om det blir möjlig.. En resa upp kan bli ganska dyr, tyvärr. Får nog kolla upp det. Varför ska det kosta här i livet? Mycket märkligt det där!

Har även fler ideér som jag vill sätta i verket. Tja, en av de första å mest aktuella är att inhandla min
iPod nano, nu innan resan. Men jag är velig. Finns alldelens för många färger att välja bland. Vet inte vilken jag ska välja. Än mindre vet jag vad jag vill gravera in för text på min blivande iPod. Detta val ska ske ikväll. Det ska det!! Åh, ibland är det jobbigt att vara en Liv.

Sen så har jag något helt nytt och kanske ganska oväntat som jag filurar på. Triathlon. Jajjemän. Är himla sugen på att göra en sån tävling. Känner två som ska ställa upp i en Triathlontävling här i Stockholm i augusti och framför allt har en i sällskapet inspirerat mig. Inte för att jag ska vara med i augusti. Pga av plånboken, igen! tja, formen också visserligen. Lite väl oförberett att ställa upp i en sån tävling så snart. Men nästa år, då! Jag är sååååå sugen. Det vore en bra sporre för träningen, som jag helt lagt av med för tillfället. Men det kräver sina atteralijer. Främst en våtdräkt för simningen. Men det vore också bra med riktiga löparskor och kläder anpassade för triathlon, samt en ny cykelhjälm. Helst en superduper-snabb cykel också.. Men min nyinköpta får väl duga! Nu vet ni vad jag önskar mig framöver. :)

Jaaa. Många idéer, mycket på gång. Allt rullar på i full fart. Ska nog ta mig en glass nu...